Hjärtligt välkommen!

Vi förtjänar alla lite avkoppling ibland och därför arrangerar vi ett julbord för dig som är medlem i Alunda Företagareförening i Ekeby Bygdegård den 9 december 2022. Det blir en trevlig kväll där vi umgås, äter gott, dricker gott och lär känna varandra.

Vi fixar maten, dryck finns till försäljning och alla bidrar till god stämning. Det blir ett klassiskt julbord där så stor del som möjligt av råvarorna är lokalt producerade. Priset är 500kr/person. Inbjudan gäller för två nyckelpersoner med respektive per företag då antalet platser är begränsat.

För dig som inte vill ta dig till Ekeby Bygdegård med bil avgår en buss kl. 17:45 från Öppen Hand och från Ekeby Bygdegård avgår den 23:00. Festligheterna fortsätter längre för de som så önskar!

Kvällen inleds kl. 18:00 med en föreläsning om Fjärdhundraland samtidigt som vi avnjuter en aptitretare inför julbordet som väntar. Vid 19-tiden sätter vi oss till bords och har riktigt Kul i Jul.

Anmäler dig gör du genom att fylla i anmälningsformuläret här eller skicka ett mejl till foretag@alunda.se senast 16 november. I priset ingår buss, föreläsning, aptitretare, julbord och en dryck (öl, cider, vin eller alkoholfritt).