FOTOTÄVLING - MITT ALUNDA!

Nu har du chansen att vinna hela —kr genom att ta ett fotografi som symboliserar just DITT Alunda. Det kan vara en naturbild, ett föremål, en byggnad, eller vad som helst. Viktigt är att personer som finns med på bilden ger sitt godkännande för att vara med.

Bland alla bilder som skickas in kommer en grupp av personer från förenings- och näringslivet i Alunda utse tio stycken finalister. De bilderna kommer sedan att vara med i en semifinal här på hemsidan där allmänheten får rösta.

Därifrån går tre bilder till den slutgiltiga finalen som sker under Oland Visar 2022. Dessa tre bilderna kommer att tryckas upp och synas i Alunda centrum före evenemanget och sedan på plats får besökarna utse en vinnare.

Genom att skicka in din bild godkänner du att bilden kan användas i marknadsföringssyfte genom att t.ex. visas upp för allmänheten på den här hemsidan.

Ditt bidrag skickar du per e-post till foretag@alunda.se. Bilden ska vara i formatet jpg eller png och du bifogar en kort beskrivning av var bilden är tagen. Bilder kan skickas in till och med 30 juni 2022.